| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE COSTINA DOBRICĂ |

Doamna, doamna, azi am ajuns la litera P. Și ce cuvinte ați învățat care încep cu litera P? Ăăăă… pălărie. Și pană. Merge și pește? Îmi place mult să desenez inimi. De ce inimi? Pentru că fără inimă nu ar fi iubire și inima face parte din iubire.

Roz, mov și mai ales roșu, ca inimile alea de vă ziceam mai înainte.

Aș mânca mici și cartofi prăjiți o zi întreagă. Îmi place să mă joc de-a v-ați ascunselea, uneori cu calul meu imaginar. Ai un cal imaginar? Da. Vreau să mă fac călăreață. Cumnatul meu are un cal, Denisa, dar nu mă lasă să mă apropii de el. E fetiță. Un cal de jucărie ai? Unul din ăla din pluș? Am, dar e mic.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii im prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.