| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE ROXANA |

Doamna, vorbiți cu Moșu’ să îmi aducă o păpușă cu tot cu cărucior? Ca să o plimb pe afară.

Iubește păpușile, roșul, care îmi apare ca un leu și cartofii sunt pe primul loc la mâncarea preferată. Nu e mâncăcioasă de felul ei, drept pentru care crede că bucătăreasă ar fi să se facă. Ea și sora ei sunt crescute doar de mamă și de bunică. Dacă e să aleagă dintre materiile preferate, alege română fără doar și poate.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.