Campania Ia in grija un copil este un proiect frumos cu multi copii voiosi care anul acesta implineste 5 ani.

A inceput in anul 2015 cu un numar de 25 de copii din Centrul Comunitar Ana si Copiii – Urlati si anul trecut a ajuns la 145 de copii din centrele Ana si Copiii din Urlati, Bucuresti si Fundulea.Anul acesta il extindem la 180 de copii care au nevoie zi de zi, luna de luna de ajutor si speram sa gasim oameni buni care sa le fie alaturi copiilor cu o donatie lunara care sa ne ajute sa acoperim cheltuielile lunare in centrele Ana si Copiii cu hrana, rechizitele, plata utilitatilor, personal de specialitate si nevoi punctuale care apar luna de luna pentru fiecare copil in parte.
Sunt oameni care sunt alaturi de copiii pe care i-au luat in grija inca de la inceput si unii dintre ei sunt acum la liceu, sunt altii care abia s-au alaturat.
Este un proiect ce doreste sa sprjine copii din comunitatile sarace, copii care fara ajutor nu ar avea o sansa reala la educatie si nu ar putea spera la o viata mai buna.
Unii copii au mari dificultati la scoala si sunt in prag de abandon scolar, altii cu rezultate foarte bune dar care fara ajutor este posibil sa se piarda – din pacate voluntarii ocazionali de la centru nu reusesc sa acopere toate nevoile de sprijin ale copiilor. In general gasim mai multi voluntari pentru centrul din Bucuresti, dar pentru celelalte centre destul de greu.
De aceea ne dorim sa gasim cate un prieten de nadejde, pentru fiecare copil, care sa il „adopte” pentru o perioada de minim 1 an si sa contribuie la cheltuielile centrului luna de luna cu suma de 200 lei.
Se poate face o setare la banca in asa fel incat luna de luna la data stabilita de dumneavoastra sa se trimita in contul asociatiei suma stabilita.
Se poate face si donatie trimestriala ( de 4 ori pe an cate 600 lei), semestriala ( de 2 ori pe an cate 1200 lei) sau o data pe an o donatie de 2400 lei.

Detaliile pentru donatie le gasiti aici:

Pentru plata in cont:
Asociatia “Ana si Copiii”
CF: 22 48 91 89
Conturi Iban:
RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 (lei)
RO41 RZBR 0000 0600 0970 4796 (usd)
RO63 RZBR 0000 0600 1273 9142 (euro)
Raiffeisen Bank- Ag. Amzei
SWIFT CODE: RZBRROBU
Pentru plata cu cardul ( si aici se poate seta PLATA LUNARA):
https://anasicopiii.ro/plata-online/

Pentru plata prin PayPal:
https://anasicopiii.ro/donations/paypal/ Pentru a va inscrie in program va rugam sa ne scrieti la office@anasicopiii.ro