|COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE OANA DINU |

Învață foarte bine, mi se șoptește, iar ea mărturisește că engleza e pasiunea ei. Visează și ea să se facă make-up, movul e cea mai frumoasă culoare, movul deschis, nu cel închis, precizează ea. Are un frate mai mic și ea are grijă de el. Îi place să deseneze, orice, numai să desenez, ar mânca piure toată ziua și s-ar plimba cu bicicleta, dar nu are încă una.

*********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.