| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE IOANA ȘI DANIEL |

Nicoleta este deja în clasa a VIII a. A primit cadou o chitară, așa că face cumva să învețe singură, pentru că ai ei nu au bani pentru un astfel de curs. Îi plac brățările, are o colecție întreagă. Îi mai place rozul. Și istoria României.

Face naveta din satul ei până la Fundulea zilnic, însă dacă vine cu microbuzul școlar, nu se mai poate întoarce tot cu acesta, pentru că ea merge după școală la Ana și copiii. Așa că zilnic trebuie să facă rost de 3 lei pentru drumul spre casă.

Ce-ți place aici, la centru? Totul. Că îmi fac temele, că am o masă caldă. Locuiește într-o casă bătrânească, moștenită de părinții ei și râde mai toată ziua, parcă nici n-ar avea griji.

*********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adicp un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.