| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE O PERSOANĂ ANONIMĂ |

Cum e cu matematica aia? Merge repede, îmi place mult să socotesc. Desenează și peisaje, ar vrea să aibă mereu multe carioci și caiete de desen. Acum, de exemplu, ar desena un trandafir alb pentru mine, pentru că albul e culoarea ei preferată. Ce îți inspiră mai exact? Frumosul din oameni.

Judecătoare se va face ea când va fi mare. Știi ce face o judecătoare? Da. Face dreptate la oameni și de la oameni poți învăța multe.

Mâncarea preferată? Hmmmm… Mazăre cu carne. E crescută de bunică, mama a plecat să muncească în străinătate, tata a murit, are o soră mai mare, sunt foarte curate. Bunica ar eo pensie tare mică, dar face tot posibilul să le fie lor bine.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.