| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE ALINA GHEORGHIESCU |
Religia, începe ea, fără să apuc să o întreb eu. Păi, de ce? Pentru că învățăm despre Dumnezeu și Isus. A, și matematica, spune tot ea. Îmi mai place culoarea cerului și aș mânca numai cartofi prăjiți.

Și cam ce te vezi tu când vei fi mare? Doctoriță, aș vrea să salvez oamenii, să fie sănătoși și să le fie bine. Învață foarte bine și e foarte cuminte.

Alexandra e crescută de mama ei și de străbunică. Ai ei s-au despărțit, așa că acum locuiește în casa străbunicii, o casă veche, veche. Vine la centrul din Urlați zilnic, cu microbuzul școlar, dintr-un sat nu foarte apropiat, își face temele, mănâncă, se joacă, apoi se urcă iar în microbuzul școlar și se duce acasă, la casa bătrânească.

Am văzut la alți copii patine cu rotile, dar mama nu are bani pentru așa ceva.

Bag de seamă că toți copiii vor fie patine cu rotile, fie biciclete. Bine că nu vor telefoane.

*********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.