| COPIL LUAT ]N GRIJĂ DE OANA BĂLESCU |

Antonio e năzdrăvanul năzdrăvanilor, dar nu dărâmă totuși nimic în calea lui. Vrea să facă box, are multă energie. Joacă și fotbal cu băieții, dar tot boxul e pe primul loc.

Urăsc castraveții murați, doamna, deci dacă e shaorma, fără castraveți să fie. Adică shaorma e mâncarea ta preferată. Aha, e cea mai bună.

Dintre materii alege matematica. Mai are o soră, Antonia, ambii crescuți doar de tată și de bunică. 

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.