| LUAT ÎN GRIJĂ DE OANA ANGHEL |

Mihai e un năzdrăvan, așa îmi zice zâmbetul lui ușor ascuns, pentru că și-a rupt jumătate de dinte și îi e cam rușine să deschidă gura, ar vrea cumva să îi crească la loc. Se poate reconstrui dacă găsim un om bun, poate un dentist care să te ajute, îi spun eu. Lui Mihai îi strălucesc ochii brusc. Wow, se poate așa ceva?

Practică fotbalul, merge la Unirea, ba mai și antrenează alți copii, ca să facă și el o faptă bună. Ai echipament de fotbal? Da, dar îmi lipsesc apărătorile și ar fi bun încă un tricou. Mergi și la competiții? Normal! Și el e tot cu albastrul, tot cu matematica, n-are nicio mâncare preferată. Ce-mi dai, aia mănânc.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.