| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE DANI MACARIE |

E pasionată de poezie și de dulciuri. Aș mânca toată ziua numai dulciuri, râde ea, deși acum e la dietă, împreună cu prietena ei, Camelia, 13 ani. Citește poezii, le mai și recită, ar vrea să și scrie poezii, iar materia ei preferată de la școală e româna. Mai are o surioară, Ana, care e la grădiniță, și încă un frate. Toți sunt crescuți doar de tată și de bunică, de când mama i-a părăsit, iar de vreo 3 ani vine zi de zi la centru, pentru a mânca, pentru a-și face temele, pentru a se distra.

Visează să facă o școală de make-up, a auzit ea că este una la Ploiești. Iubește negrul și dacă ar fi să schimbe ceva la ea, acum la 14 ani, n-ar schimba nimic.

*********************************************************************************************************************************

Pentru detalii, rugăm dați iute un semn la hurdubaia@anasicopiii.ro, ca să puteți primi toate informațiile de care aveți nevoie: cum donați, unde donați, când donați. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi vă vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne solicitați acest lucru.

În momentul în care v-ați ales copilul de care vreți să aveți grijă de la distanță, noi vom completa la profilul lui  această informație, dvs trebuie doar să ne spuneți dacă vreți să precizăm numele întreg sau doar numele mic ori dacă doriți să rămâneți anonim.

Vă mulțumim!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.