LUATĂ ÎN GRIJĂ DE FIRMA DE AVOCATURĂ GRECU ȘI ASOCIAȚII.

Am găsit-o aproape lipită de prietena ei cea mai bună, Diana, cu care vine zilnic la Casa Maria – Asociația Ana și Copiii – din Urlați. Aici își fac temele, desenează împreună, materia preferată e română, vrea să facă o școală de make-up și un curs de coafeză, negrul e culoarea ei preferată, e și normal, cam toți adolescenții iubesc această culoare. Locuiește cu mama, tatăl ei a plecat să muncească în străinătate, mama însă nu și-a găsit un loc de muncă, dar nu se plânge și, ori de cate ori poate, vine sa ingrijeasca grădina copiilor de la centru.  

*********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

 

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.