| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE CĂTĂLIN |

Îmi place să fac sport. Aș vrea să merg la atletism, dar la noi la Urlați nu există posibilitatea asta, așa că mai alerg prin curtea școlii.

A, și îmi mai place să sar ața.

Îi place chiar și matematica.  Are note mari, toată lumea e mulțumită de ea. 

Mama și-a luat copiii și s-a mutat la bunică, după ce tata a fost închis, Denisa mai având un frate. A evoluat mult de când vine zilnic la centru, aflu de la zânele de la Urlați, dar și-a dat și ea silința.

Mâncarea mea preferată e pizza, iar culoarea preferată este … roșu, ca macii. 

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adicp un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

 

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.