| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE GEORGE S. |

Alexandra este atât de cuminte, dar atât de cuminte, de abia scot 2 cuvinte de la ea.

Așa ești tu mereu?, o întreb eu, deși știu că așa este ea mereu. Vine de ceva vreme la centru, unde își face temele și se joacă, la fel de cuminte. Nu deranjează pe nimeni. Are de mers un pic până acasă, acum vreo 2 ani le-a luat foc casa și din cauza asta stau cu toții într-o singură cameră. Sunt 4 copii, iar tatăl muncește cu ziua, deși a avut o problemă de sănătate și nu stă prea bine cu spatele. Ție îți place româna, așa-i?, da, dă ea din cap și apoi își face curaj singură: și o să mă fac învățătoare.

Preferă albastrul și, evident, cartofii prăjiți. Dar ar prefera și niște role, ca să nu se mai uite la alții.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.