[ad_1]
Pana acum pentru cele doua familii s-au strans 433 lei. Cine mai da o mana de ajutor?
Doua familii din loc. Urlati, jud. Prahova au mare, mare nevoie de ajutor. Nu mai au lemne de foc si 12 copilasi stau in frig. Zi de zi merg pe campul din apropierea casei si strang vreascuri si ce lemne gasesc dar acum cu vremea asta rea nu se mai descurca. In ambele familii tatii lucreaza si incearca sa aiba grija de familiile lor dar cu salariul pe care il au abia reusesc sa aiba hrana zi de zi pentru copii. De Craciun am reusit sa facem rost de alimente pentru ambele familii, haione groase si incaltari pentru copii dar acum nu am reusit sa-i ajutam si cu lemne. Nevoile tuturor celor 102 familii de care ne ocupam sunt mari si zi de zi apar probleme fie de sanatate, fie locative, fie cu utilitatile etc si este tare tare greu sa le rezolvam de fiecare data.
Pentru a achizitiona lemne care sa le ajunga pana la sf. iernii pentru cele doua familii ar fi necesara o suma de aproximativ 4000 lei.
Toti cei care vor sa ii ajute sunt rugati sa trimita donatiile in bani pentru achizitionarea lemnelor in contul asociatiei sau pot comanda si plati lemnele si le pot trimite direct celor doua familii.
Donatii pentru lemne se pot face in conturile:
Asociatiei Ana și Copiii
CIF: 22489189
Conturi IBAN:
RO25 RZBR 0000 0600 0970 4793 (LEI)
RO41 RZBR 0000 0600 0970 4796 (USD)
RO63 RZBR 0000 0600 1273 9142 (EURO)
Raiffeisen Bank – Ag. Amzei
SWIFT CODE: RZBRROBU
Sau cu cardul direct aici : https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=PKL3BGJYB7HAN
Putin cu putin cu putin se face mult si speram cu ajutorul vostru al tuturor sa reusim sa incalzim casele acestor 2 familii si cei 12 copilasi sa nu mai sufere de frig in aceasta iarna.

Share va rugam!
[ad_2]

Source

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.