Atelierul nostru handmade se mută pentru câteva ore (de la 11.30 la 15.00), duminică, 23 februarie, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, pentru a realiza împreună mărțișoare, multe mărțișoare. Toți adulții și toți copiii care vor să participe vor realiza câte 2 mărțișoare și câte o felicitare, în schimbul donației de 50 de lei/persoană, bani care vor merge către construirea atelierului de creație Ana și copiii al noului centru, pe care îl vom ridica anul acesta în București.

Înscrierile se fac la office@anasicopiii.ro, iar donațiile se pot achita și în avans, pe www.anasicopiii.ro/plata-online, cu mențiunea 23MAR (cu rugămintea să ne anunțați pe mail).

Realizarea celor 2 mărțișoare și a felicitării (care vor rămâne la participanți, pentru a le oferi cadou sau pentru a le păstra drept amintire) durează în jur de jumătate de oră, astfel încât primim înscrieri până la 100 de persoane.

Totodată, vă invităm la micul nostru târg de obiecte handmade, de unde puteți achiziționa tot felul de obiecte, de la mărțișoare la tablouri, realizate de voluntarii Ana și copiii.

Vom avea și formulare 230 la noi și muuultă voie bună.

Evenimentul face parte din campania #ClopoțelulBucuriei pentru Ana și Copiii, prin care se strâng fonduri pentru construirea celui mai mare centru social pentru copii din țară.

Oricine poate dona 4 euro/lună la 8864 cu mesajul BUCURIE sau direct în conturile noastre pe care le găsiți pe www.anasicopiii.ro

Vă așteptăm! Hai!

Partener: Librăria Humanitas de la Cişmigiu

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.