| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE ALINA |

Mihaela e luată în plasament de mătușa ei fix de 6 ani. Chiar azi, când sunt în vizită la ele, se întâmplă să sărbătorească. Mihaela știe și nu o deranjează, până la urmă, ea e mama care a crescut-o. Înainte de a fi luată de mătușă, nu avea ce să mănânce și avea găuri, la propriu, în tălpile săndăluțelor. Așa mergea pe drum, era mică, bine măcar că nu-și dădea seama. 

Roșu, flori, mere, româna. Ba și galben. Carne afumată să fie cea mai cea mâncare.

Și dacă o să fiu deșteaptă, poate mă fac doctoriță, ca să ajut și eu oamenii bătrâni și bolnavi.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de “părinte adoptiv” de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.