| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE FLAVIA |

Îmi face repede singur lista, observ că tare îi mai place să vorbească. E carismatic și are un aer de om independent, poate și pentru că părinții l-au părăsit și atunci a fost nevoit să învețe singur să fie sigur pe el.

Sportul, sportul este preferatul meu, am multă, cum îi spune? Adrenalină? Adrenalină, așa. Am niște verișoare plecate din țară, cu care am copilărit, și dacă aș avea un laptop, aș putea vorbi mai des cu ele. Dar când o să fiu mare o să mă fac șofer de tir, ca să văd toată lumea și să le vizitez pe verișoarele mele.

Negru e culoarea preferată.

Și sarmalelelelelele…, uuu, ce poftă mi-ați făcut.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.