| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE DANIELA G. |

Cel mai timid copil de pe pământ, până te simte că ești un om bun și atunci să vezi cum se lipește de tine cu ochii ăia mari și albaștri precum un ocean netulburat. E frumoasă ca un înger, doctoriță vrea să se facă, ca să ajute copiii ca ea. Învață să scrie la școală și îi place. Să fie albastru totul. Are nevoie de afecțiune, multă afecțiune. Aflu mai târziu și de ce. Mama i-a părăsit, e crescută de tată și de bunică.

Ce nu ai, dar îți dorești mult? O păpușă Barbie. Și dulciuri. Îți plac dulciurile? Daaa, dar și cartofii cu carne.

Până plec, e nedezlipită și mai că îi vine să plângă că trebuie să plec. O să mă întorc cu păpușa, într-o zi. Sau poate mă aude Moșu’, așa în miez de primăvară și rezolvă mai repede.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

 

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.