| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE GEANINA. |

Cam cât de năzdrăvană e? E, e, dar e din aia lipicioasă. Îmi face lista imediat: matematică, roz, piure cu carne și ea cum poate primi de la Moșuniște role?

8 frați sunt cu totul acasă, îi place să se joace cu cei mai mici și speră să se facă cântăreață. A, îmi place mult să mă joc înghețata. Există așa un joc? o întreb eu. Da, doamna, există. Apoi îmi explică. Apoi îmi cântă. Până plec, desenează pe tablă o grămadă de inimi și organizează ad-hoc o mini-petrecere pentru toate fetițele de la centru.

Eu văd inimile în roz. Și pe dvs tot în roz vă văd. Noi oare ne-am mai văzut?

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.