AU MAI RAMAS 9 ZILE

An de an va cerem sa ne ajutati cu completarea formularului 230 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Ana si Copiii.
Anul acesta avem si mai mare nevoie de ajutorul vostru pentru ca in luna martie demaram constructia noului centru Ana si Copiii, care va fi o casa pentru minim 100 de copii din familii aflate in dificultate, un loc al lor in care zi de zi sa invete lucruri noi, sa fie incurajati, indrumati, sprijiniti sa nu renunte sa scoala si sa-si gaseasca un drum in viata.
Zi de zi de aproape 12 ani suntem alaturi de copii si impreuna cu toti cei care ne sunt alaturi crestem impreuna 607 copii.
Anul acesta formularul 230 este si mai valoros pentru ca procentul redirectionat este de 3,5% pentru ca Asociatia Ana si Copiii are acreditare inca din anul 2008 si licentiere a serviciilor obtinuta acum 3 ani.
Motto-ul nostru este: Ajutam visele sa creasca mari!
Te rugam sa ne ajuti sa strangem cat mai multe formulare! Le poti trimite scanat pe office@anasicopiii.ro si prin posta pe adresa: Asociatia Ana si Copiii str. stoica Ludescu, nr. 14, sector 1, Bucuresti.

Share va rugam!
Source

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.