In cadrul campaniei Camara Copiilor – un grup de tineri inimosi de la Liceul Teorectic Scoala Europeana impreuna cu d-na profesoara Nicoleta Calinoiu au organizat o colecta de alimente cu ocazia WORLD FOOD DAY ( 16 octombrie ) si le-au donat Centrului de zi Ana si Copiii – Bucuresti. Multumim din inima dragi copii pentru fapta voastra si pentru ca sunteti un exemplu de urmat pentru toti tinerii de varsta voastra!


Proiectul prilejuit de Ziua Internaţională a Alimentaţiei şi iniţiat de către elevii clasei a XII-a IBDP s-a încheiat vineri, 21 octombrie, când alimentele donate au fost transportate şi dăruite copiilor sprijiniţi de către Asociaţia Ana şi Copiii.
Iulia Vlad, Monique Rusu, Matei Tălămbuţă, Mihnea Stănciulescu şi Alexandru Pană le mulţumesc părinţilor, elevilor şi profesorilor SEB pentru implicare. Fără ajutorul dumneavoastră această acţiune caritabilă nu ar fi fost posibilă. Am reuşit împreună să le facem o mare bucurie acestor copii minunaţi care sunt îndrumaţi cu răbdare, respect şi multă grijă de către voluntarii şi angajaţii organizaţiei.
De asemenea, pe lângă produsele alimentare dăruite, au existat şi donaţii în bani. Astfel, am reuşit să strângem 1208 lei, sumă care a fost şi ea oferită Asociaţiei Ana şi Copiii.


Source

1 reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.