Asociaţia Ana şi Copiii şi Dana Nalbaru organizează evenimentul caritabil„Împodobeşte bradul cu numele tău!”, duminică, 11 decembrie 2011, între orele 11.00 şi 18.00 la Cafeneaua UNA cu sediul în str. Dona Nicolae, nr. 18, sector 1, Bucureşti, pentru cei 250 de copii care se află în grija Asociaţiei Ana şi Copiii.

În cadrul evenimentului va fi organizat un bazar de Crăciun cu obiecte unicat lucrate manual cu multă răbdare şi dăruire de copii. Pentru fiecare donaţie puteţi alege obiecte pe care să le faceţi cadou, vă puteţi decora casa, bradul şi de asemenea numele vostru va fi trecut pe unul din globuleţele care vor decora un mare brad. Bradul de Crăciun cu numele tuturor celor care au întins o mână de ajutor copiilor va fi scos la licitaţie pe internet.

Banii strânşi se vor transforma în jucării, hăinuţe şi încălţări pentru copiii de la Asociaţia Ana şi Copiii. Puteţi aduce şi produse/cadouri pe care să le dăruim copiilor. Organizatorii vă aşteaptă cu o mulţime de surprize şi o tombolă inedită care vor face acest eveniment memorabil.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.