Dana Nălbaru a donat o jucărie a fetiţei sale pentru campania “Faptele bune să ne-adune”

Azi, 12 decembrie, Dana Nălbaru a lansat în Băneasa Shopping City campania de donare de jucării “Faptele bune să ne-adune”. Campania este iniţiată de Asociaţia “Ana şi Copiii” şi se va derula până pe 21 decembrie.

Pentru cei mai mulţi dintre noi, Sărbătorile sunt un prilej de bucurie. Pentru unii copii, însă, Crăciunul nu schimbă nimic: aceeaşi masă sărăcăcioasă, aceleaşi hăinuţe vechi şi nicio jucărie care să îi bucure. De aceea, Asociaţia “Ana şi Copiii” a iniţiat campania “Faptele bune să ne-adune”, care are drept scop strângerea de jucării pentru copiii cu posibilităţi materiale reduse pe care îi are în îngrijire.

În perioada 12-21 decembrie, în Băneasa Shopping City este amenajată o urnă specială, în care vizitatorii pot lăsa o jucărie nouă sau folosită pentru copiii care nu au parte de această bucurie.  Urna este amplasată lângă Biroul de Informaţii din zona Food Court din Băneasa Shopping City şi rămâne până pe 21 decembrie în centrul comercial.

“Mă bucur că prin persoana mea pot să mobilizez mămicile şi tăticii copiiilor care au mai multe bucurii decât micuţii aflaţi în îngrijirea Asociaţiei “Ana şi Copiii”. Aş vrea să mulţumesc celor care au adus deja jucării şi care au făcut ca într-o singură zi urna să fie aproape plină”, a declarat astăzi Dana Nălbaru. Vedeta susţine această campanie şi printr-un clip video, care este deja postat pe youtube: http://www.youtube.com/watch?v=zOB9CqvKkao .

Mihaela Voivozeanu, Preşedintele Asociaţiei “Ana şi Copiii” s-a arătat deosebit de

citeste mai mult…

încântată de participarea Danei Nălbaru în această campanie şi a dorit să mulţumească tuturor celor implicaţi declarând că cei 200 de copiii aflaţi sub îngrijirea asociaţiei vor avea cu siguranţă un Crăciun mai fericit .

Mai multe informaţii despre cum pot fi ajutaţi copiii din Asociaţia “Ana şi Copiii” găsiţi pe: www.anasicopiii.ro.

Dana Nalbaru [1] - foto Alex Traila Dana Nalbaru [3] - foto Alex Traila Dana Nalbaru [4] - foto Alex Traila P1090817P1090818-333

Credit foto: Alex Trăilă

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.