Colinde, bucurie, miros de scortisoara si vin fiert. Se apropie Craciunul si toti ne lasam vrajiti de magia sarbatorilor de iarna. Il asteptam cu mult drag pe Mos Craciun, numai ca el uita uneori de copiii saraci. Asa ca, noi, echipa Asociatiei “Ana si Copiii” ii reamintim Mosului ca exista si acesti copii tristi si mai putin fericiti, care-l asteapta cu multa bucurie in pragul casei. Fii generos! Alatura-te echipei noastre si transforma-te in Mos Craciun pentru un copil, care-ti va multumi chiar daca nu te cunoaste.

Dragi prieteni,

Daca doriti sa va alaturati acestui demers si sa aduceti bucurii si zambete in casele oamenilor nevoiasi, va prezentam programele Asociatiei “Ana si Copiii” pentru perioada 1 – 20 decembrie 2012:
Cadouri de Craciun pentru:
Copii din familii sarace din Bucuresti – 151
Copii din familii sarace din Giurgiu – 10
Copii din familii sarace din Calarasi – 100
Copii din familii sarace din Buzau – 10
Copii din familii sarace din Prahova – 6

Pachete cu alimente pentru:
Familii sarace

Bucuresti – 42
Giurgiu – 4
Calarasi – 51
Buzau – 3

Cu ocazia Craciunului vrem sa pregatim:
100 pachete cu alimente pentru familii in valoare de 250 lei fiecare care sa contina: zahar, ulei, faina, malai, dulceata, margarina, orez, fasole, biscuiti, paste fainoase, bulion, lapte, banana, portocale, cartofi, ceapa, pate de ficat, salam, cozonac, carne de porc etc
277 de cadouri pentru copii in valoare de 150 lei/fiecare care sa contina: caciula, manusi, fular, biscuiti, ciocolata, fructe, carte de colorant/caiet de scoala, sampon, sapun etc
Copiii au nevoie de ajutorul nostru va solicitam sprijinul prin donarea unei sume de bani sau de produse pe care sa le punem in aceste pachete si sa le facem cadou copiilor care nu prea au motive sa zambeasca.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la : 021/222.61.51 sau 0735182203, 0728.681182 – persoana de contact Adina Stroe – coordonator programe.

CRACIUN FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.