| COPIL LUAT ÎN GIJĂ DE ALINA |

Sunt la pregătitoare și îmi place să adun și să fac scăderi. Avocat se face. Păi de unde știi tu de meseria asta? Am auzit la sora mea, Florentina, și ea tot avocat se face. Și e important să poți apăra oamenii nedreptățiți.

Pac, mi-a închis instant gura.

Albastru e cea mai frumoasă culoare din univers.

Ai pasiuni? Daaa! Dansez. Fac dansuri moderne, mergem la concursuri, este foarte, foarte frumos. Am adunat 14 medalii și 3 trofee. Și să cânt îmi place. Și chiar să desenez în creion.

Mă joc cu păpușile și mi-aș dori o bicicletă.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

 

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.