| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE ILEANA IONESCU |

Laur vine spre mine în pași duioși de dans. Măi, tu ești pasionat de dans, așa-i? Da, se rușinează el, merge la dansuri sportive. Bine, el iubește și mai mult dansurile populare, dar la Fundulea nu există așa ceva. Dar e mulțumit și cu dansurile sportive, le știe pe toate, dansează toată ziua, merge la concursuri, tocmai ce s-a întors de la unul, desenează animale, am nevoie doar de un creion și o radieră, dar și de niște carioci. La matematică mereu ia FOARTE BINE. A, da, am luat vineri locul 2 la un concurs de engleză și la dansuri tot locul 2 am luat ultima dată.

Verde și negru și pizza, preferatele mele. Și iubesc mult animalele. 

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.