| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE FLORENTINA ANTON |

Acum un an, mama ei a plecat la îngeri, așa că a rămas să aibă grijă de sora ei mai mică, împreună cu tatăl lor. Este foarte responsabilă, o iubește pe doamna Ioana, doamna învățătoare, care e alături de ea și la Ana și copiii. Dacă reușește să învețe foarte bine, cum și-a propus, se va face doctoriță, dacă nu, măcar asistentă medicală, pentru că ambele sunt meserii frumoase și așa poate avea și ea grijă de copii, la rândul ei.

Roz, pizza, matematică și ochi albaștri, în orice ordine doriți, sunt atuurile ei. Evident, vrea și ea o bicicletă, pentru că toți copiii din clasa ei vor biciclete. Și dacă s-ar putea și o păpușă Maya, tare ar fi recunoscătoare.

*********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.