| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE MARIUS |

Ea sigur se va face profesoară de religie. Hmm, nu știe cum arată Dumnezeu, dar crede că nu e nici tânăr, nici bătrân, ci așa și așa, adică înțelept. E tatăl nostru, de asta e înțelept. Cum ai descoperit tu religia? De la bunica, ea m-a învățat de mică. La școală e cu urechile cât pâlnia când doamna de religie le vorbește despre sfinți. Ce sfinți îți plac? Toți, e păcat să zici doar de unul, că toți au puteri și grijă de noi. Mai are 3 frați și sunt crescuți doar de mamă, ajutată de bunică, dar se descurcă tare, tare greu. Iubește portocaliul, poate e tot de la religie, e bucuroasă că are ce mânca zi de zi, de când vine la Ana și copiii, și ar mânca numai sarmale. Oare se poate? Dar o bicicletă ar putea primi și ea? Să se ducă la școală, să vină la centru…

*********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.