[ad_1]
Cum reusim sa avem grija de 317 copii? Cu ajutorul vostru!!

Cu o singura strigare, ne-ati sprijinit sa organizam zilele de nastere ale lui Marian, Antonio, Daniel, Ion, Mihai, Andrei, Constantin, Alexandrei, Mihaelei si Ramonei.

Multumim domnului Alexander Nielsen pentru ca luna de luna este alaturi de noi si face bucurii sabatoritilor si pentru toate proiectele frumoase pe care le facem impreuna.
Multumim dnei Elena Marian si sotului ei, Alexandru! Anul acesta ziua voastra de nastere a adus bucurie copiilor pe care ii avem in grija!
Multumim dlui Razvan Warinschi, dnei Sorana Madalina Cristea si colegilor de serviciu care au facut donatii pentru copii si asa si-au sarbatorit seful! Ne-ati dat energia si bucuria voastra de a face bine! Donatia voastra s-a transformat in penare pentru inceputul de an scolar!
Multumim dnei Dana Danette care a economisit parte din banii primiti de ziua ei si i-a directionat catre noi. Multumim doamnei Lizi Marin care e alaturi de noi de multa vreme!
Multumim dnei Mihaela Marinescu! Cele 4 torturi daruite au fost delicioase!
In numele copiiilor, multumim!

Cu nerabdare, iti asteapta zilele de nastere copiii nascuti in luna septembrie! Esti nascut in septembrie si vrei sa ne dai o mana de ajutor? Scrie-ne si devenim complicii tai!
#putereacomunitatilorefantastica!













[ad_2]

Source

10 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.