| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ de Raluca & Claudiu Contanu |

E timid, mărunțel, tăcut și zâmbește amar. Mama i-a murit când el era mic și acum e în grija mamei adoptive, care mai are 2 copii ai ei, plus încă 1 cu tatăl lui. Și mai are o soră, care are grijă de el de când erau mici. E trist, are o tristețe care îți înmoaie inima, cerșește, pe mutește, afecțiune. A progresat mult, mult, toată lumea e uimită de el. Ar vrea să facă orice sport și a văzut el o mașinuță cu telecomandă la un copil, o dată. El nu are, de unde să aibă așa ceva? Ce ar mânca non-stop? Cartofi. Atât? Da!

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.