| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE ALINA |

E vorbăreață, lipicoasă, își alege cu grijă cuvintele și vrea să studieze pianul. Ai acasă un pian sau o pianină? Nu, nu am, mă mai joc pe telefon, e o aplicație care imită pianul. Am făcut și tenis, mă rog, poate mai fac, acum sunt în pauză, pentru că am suferit o operație de apendicită. Dar tot profesoară de pian vreau să mă fac.

Am și alte pasiuni, pentru că pasiunile sunt importante. Uite, de exemplu, îmi place geografia, pentru că învăț multe lucruri despre țări și continente, îmi place să călătoresc, sper să pot face asta când voi fi mare și îmi voi permite. Desenez, și asta îmi place, o dată am desenat 44 de flori roșii, am desenat-o pe mami. Desenez și în acuarelă și cu creioane cerate. Pe tine te-aș desena în alb un pic închis, ca să se distingă de foaie, am mai folosi negru, dar și roșu, care e culoarea iubirii și a bunătății. Visez la un bloc de desen mare, da, și un șevalet ar fi util, acuarele și creioane cerate. Dacă ar fi să îndeplinesc un vis, aș lua-o pe mai și pe fratele meu și i-aș duce la un picnic, lângă o cascadă.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

 

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.