|COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE CRISTINA TUDOR |

Elena are o mamă bolnavă și e crescută mai mult de bunică. Merge la dansuri sportive, pentru că e tare frumos să dansezi. La centru vin cel mai mult pentru că am cu cine să mă joc, nu ca acasă. O trotinetă credeți că ar dona cineva pentru mine?

Engleza e preferata ei și dacă ar avea o trusă de coafat pentru fetițe, le-ar aranja părul la toate, ca să arate cel mai bine din oraș. Mâncarea preferată? Ouăle prăjite. Și fără un pic de roz, viața se plictisește.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

 

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.