| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE ALINA STANCIU |

Alexya e un copil cuminte și foarte silitor. Cam cât de bine învață Alexya? Foarte bine și mereu a luat doar premiul I. Este în clasa a patra și regretă de pe acum viitoare despărțire de doamna învățătoare, pe care ea o iubește foarte mult.

Care e materia ta preferată, o întreb eu, deși după atitudinea ei, poți jura că matematica. Matematică, răspunde ea cu zâmbetul până la urechi. Și cam ce ai vrea tu să te faci când vei fi mare? Eeeei, profesoară de matematică, normal, completează același zâmbet.

Îi place rozul și îi plac … sarmalelele, ar mânca numai sarmale toată ziua.

E un copil responsabil, deși nu suflă o vorbă despre asta, are grijă de fratele ei mai mic, în total sunt 3 copii, mama a plecat de acasă, iar ei au rămas în grija tatălui și a bunicii.

Îi place să deseneze și visează cu ochii deschiși la o pereche de patine cu rotile.

****************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.