, ,

Veste bună: S-a prelungit termenul de depunere a formularului 230 până la 31 iulie 2019


Lumeee, lume,

Avem o veste buna, buna: s-a prelungit termenul de depunere a formularul 230 pana la 31 iulie 2019.

An de an, va cerem sa ne ajutati cu completarea formularului 230 pentru directionarea a 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Ana si Copiii.

Dar anul acesta, avem si mai mare nevoie de ajutorul si sprijinul vostru, deoarece in luna martie demaram constructia noului centru Ana si Copiii, care va fi o casa pentru minim 100 de copii din familii aflate in dificultate, un loc al lor in care zi de zi sa invete lucruri noi, sa fie incurajati, indrumati, sprijiniti sa nu renunte sa scoala si sa-si gaseasca un drum in viata.

Zi de zi, de aproape 12 ani, suntem alaturi de copii si impreuna cu toti cei care ne sunt alaturi crestem impreuna 607 copii.

Anul acesta formularul 230 este si mai valoros pentru ca procentul redirectionat este de 3,5% pentru ca Asociatia Ana si Copiii are acreditare inca din anul 2008 si licentiere a serviciilor obtinuta acum 3 ani.

Share, va rugam!

PS – Ne-am propus anul acesta sa strangem un numar de 1000 formulare semnate.
Pana acum am reusit sa strangem 327 de formulare.

Cine ne mai ajuta?

Pentru detalii, va rugam sa ne dati un semn la office@anasicopiii.ro

Cine nu poate veni personal la centrul nostru sau nu poate trimite formularul prin Posta, il/o asteptam la Copacul cu fapte bune din 20 aprilie, spiridusii nostri va asteapta cu formularele numai bune de semnat. Nu uitati sa semnati si imputernicirea pe care aici o gasiti.

Va multumim!

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.