Avem nevoie de ajutorul vostru!

Dincolo de pregatirea pentru scoala a celor 317 copii de care ne ingrijim (ghiozdane, rechizite, incaltari de toamna, trening si adidasi pentru ora de sport, carti si culegeri si toate necesare pentru inceputul de an scolar) ei au nevoie de ajutor zi de zi, au nevoie de un loc in care sa vina si sa gaseasca ajutor, sprijin, intelegere, o masa calda, personal specializat care sa le fie alaturi in rezolvarea sarcinilor scolare si cu care sa discute despre dificultatile pe care le au, sa invete o limba straina alaturi de voluntari, sa se pregateasca pentru examenele de capacitate si BAC si sa devina oameni de bine si sa gaseasca un loc de munca potrivit pe piata fortelor de munca.
Cu sprijinul partenerilor si sponsorilor reusim sa acoperim parte din cheltuielile zilnice ale celor 3 centre de zi dar mai avem nevoie de ajutor.
Luna de luna trebuie sa strangem suma de 36000 lei pentru a reusi sa le oferim copiilor ajutor si sprijin ca si pana acum.
Daca crezi in programele Ana si Copiii si vrei sa ne fii alaturi te rugam sa faci o donatie lunara intre 10 lei si 200 lei.
Avem mare nevoie de ajutorul tau!
Donatiile se pot face aici:
http://anasicopiii.ro/plata-online/
Va rugam sa bifati PLATA LUNARA daca vreti sa ne fiti alaturi luna de luna!

Plata online – Asociația Ana și Copiii



Source

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.