| COPIL LUAT ÎN GRIJĂ DE O PERSOANĂ ANONIMĂ|

În afară faptului că învață bine, dimineața coboară dealul spre școală, seara urcă dealul spre școală. 

Stau sus, sus, dar acum merg cu bicicleta, am primit cadou de la centru.

Am mers și eu, pe jos, nu cu bicicleta, și mi se părea că nu mai ajung. Sunt vreo 4 km, cred. Sau poate 2 și mi se pare mie că dacă e frig afară, cum am prins eu, ajung în 5 zile. 🙂 Dar Mihai nu se plânge, e obișnuit.

Polițist se face, e foarte, foarte hotărât și e fan religie. Verde sau albastru, dar parcă le preferă pe amândouă. Sarmale sau pizza, dar parcă amândouă. Un penny board și-ar mai dori, a auzit el că nu e scump, costă până în 50 de lei. Ce e ăla, întreb eu. E un skateboard, nu știți? Nu știu, Mihăiță, că pe vremea mea abia erau bicicletele. 

********************************************************************************************************************************

Campania IA ÎN GRIJĂ UN COPIL înseamnă că devii un prieten de nădejde, adică un fel de părinte adoptiv de la distanță:  timp de un an,  donezi câte 200 lei, pe lună, dându-i o șansă reală la educație și la o viață mai bună. 

Dacă te-ai decis, atunci scrie iute un mesaj la hurdubaia@anasicopiii.ro, pentru a primi toate informațiile de care ai nevoie: cum donezi, unde donezi, când donezi. Evident se poate dona direct în cont, inclusiv online. La schimb, noi te vom ține la curent cu situația/evoluția copilului, ori de câte ori ne soliciți acest lucru.

Totodată, trebuie să ne spui dacă vrei să precizăm numele tău întreg, în cadrul acestei campanii, sau doar numele mic ori dacă dorești să rămâi anonim.

Mulțumim!

 

AJUTĂM VISELE SĂ CREASCĂ MARI

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.